Hoteli Drvenik

hoteli drvenik
Priljubljeni hoteli v Hrvaški hoteli Drvenik.
Mesto Drveni je eno manjših mest je pa zelo pomembno za tranzit ker vozi trajekt do otokov kot so Hvar, Korčula in nekaj manjših otokov ki tudi pristaja trajekt. Trajekt v mestu Drvenik pa je priljubljen zaradi cene ker je cenejši trajekt iz mesta drvenik tako da se veliko bolj splača iz tega mesta kot pa iz Splita.

Zato pa so priljubljeni tudi hoteli Drvenik, ker je veliko takih turistov, ki pridejo ob večernem času v to mesto, ki pa ta dan trajekt več ne vozi pa morajo turisti pridobiti prenočišče. Hoteli Drvenik pa so zaradi tega kar nekoliko dražji ampak imajo skoraj vedno veliko prometa ali zasedenost v hotelih. V sameme mestu in v okolici tega mesta Drvenik pa je tudi nekaj primernih ali celo odličnih destinacij za kopanje ali počitnikovanje zato je Drvenik še toliko bolj priljubljen na Hrvaški južni obali.

Če ste pa že tukaj pa do sedaj še niste imeli namena oditi na otok Hvar pa vam predlagam, da si sedaj ker ste že tako blizu ogledate ta otok, ker lahko preživite dopust v zelo priljubljenih hoteli Hvar in tudi tam počitnikujete. Tudi hoteli Hvar niso najbolj poceni ker so na priljubljenem otoku, ki je vedno polno zaseden s turizmom.