Hoteli Biograd na moru

Priljubljeni hoteli v Hrvaški hoteli Biograd na moru.
Cene in rezervacije hotelov Biograd na moru
Hoteli Biograd na moru so zelo priljubljeni in večkrat zasedeni tako, da je v času sezone zelo težko dobiti kakšno prosto mesto. Biograd na moru pa leži na jugu severne dalmacije to je kakšnih 30 km južno od mesta Zadar. Hoteli Biograd na moru so po večini zraven morja in v okolici hotelov je vse kar potrebujemo za dober dopust. Mesto Biograd na moru je manjše mesto z približno malo več kot tisoč prebivalcev in leži čisto zraven morja. Biograd na moru pa ima zraven tudi marino za plovila.Biograd na moru iz zraka
Biograd na moru pa ima tudi zelo urejene plaže v katerih je mivka ali pesek. Zraven morja in v bližini hotelov pa je tudi zunanji bazen. Mesto Biograd na moru pa je tudi ob večernih urah opremljen z zelo pestrim programom tako, da vam ne more biti nikoli dolgčas. Tudi v bližini biograda na moru pa imate kar nekaj bolj umirjenih in priljubljenih destinacij, ki so prav tako odlične in lahko dobite hotelske sobe še nekoliko cenejše kot pa v Biogradu na moru.

Mesta, ki so zelo blizu Biograda na moru pa so

  • Sveti filip i jakov
  • Turanj
  • Sveti petar na moru
  • Sukošan
  • Pakoštane

Nasproti Biograda pa leži otok Pašman na katerega se lahko odpeljete s trajektom, ki vozi iz Biograda na moru. Lahko pa odidete na otok Pašman tudi na kakšen enodnevni izlet, ki pa so v Biogradu vsakodnevno organizirani že za nizko ceno.

Če vas zanima dopust na otoku Krku pa so zelo priljubljeni hoteli Baška

Južno od mesta Biograd na moru pa so tudi zelo znani hoteli Brodarica